Thursday, November 24, 2011

(adoi susah laa fikir tajuk)

alamak
banyaknyee laa hutang post
hari tu janji nak cite pasal raye haji
tapi laa ni sampai sekarang tak de post nye
sory dory strawberry
hari tu internet memang down(dengan tuan blog skali down huh)
dan sekarang macam sangat laa sibuknye
(rasa macam dah houseman dah neh huhu)
setiap minggu ade test pharmacology
yang paling latest ade test pathology
dan yang paling dahsyat ade 144 mukesurat-yang-sangat-banyak-tulisan-perkataan-ayat-term fuh
kesimpulannya sangat banyak laaaa

cerita mesir
setakat ni,kami disini alhamdulillah selamat tanpa ada sebarang gangguan.cuma kadang-kadang balik kelas dengan mata dan hidung berair sebab terharu dengan lecturer kami yang sangat rajin mengajar kami(pathology sampai tak terkira berapa mukesurat)okey tipu.berair sebab kesan gas pemedih mata.memang yang kritikal sekarang ni di tahrir tapi nak cakap kuatnya gas tu sampai kitorang pon rasa.

cerita visa
selalunya tiap tahun mesti macam-macam cerita pasal buat visa.(cerita pejabat visa bukak lambat,makcik tu tak nak buat visa,borang ditolak,kene marah,kene bebel,tak cukup cop,nak cop kat gambar.tak cukup ciri nak jadi rakyat sementara mesir..erkk)tapi hari tu alhamdulillah tiada masalah.makcik tu malas nak gaduh kot sebab kami dah tahun 3.berani buli tahun 3??huh

cerita winter
dah winter sekarang(maka keje asek nak makan je)harap maklum.

~orang ramai dah plan nak lari pergi keluar dari mesir dan saya??errr menjelajah di dalam rumah mungkin.tak rasa nak pergi mana-mana lak tahun ni(ohcee ye ye je)


~mintak maaf la ye kamu.lama tak update blog ni haa.entah berapa jenis trematoda,cestoda,nematoda(sume ni jenis parasit) dah membiak kat sini tak tahu laa huhu

Tuesday, November 8, 2011

...salam aidiladha dari perantauan...

salam aidiladha :)
okey nak cakap tu je
cerita panjang sekali dengan gambar,hari lain okey
sebab internet tengah sakit-sakit
mungkin 'terkejut' kot tengok kambing kene sembelih

~sedih pulak rase bila tengok kandang kambing sebelah rumah dah takde.tiada lagi kambing yang menyambutku pulang dari kelas lepas ni *sob sob*
~menge'post' sambil berharap dengan penuh keazaman lagi tekad yang post ini berjaya dipublishkan dengan kekuatan internet 'jumpe' yang tak seberapa kuat lagi slow macam ming-ming(my kura-kura)