Saturday, June 20, 2015

3 ramadan

ade mende yang aku ingat time bulan puasa neh.

asam pedas.
bukak puasa lauk tomyam pedas.
sign dekat buku medic aku macam artis.
tukar gambar lauk bukak puase macam jiran sebelah menyebelah tukar lauk.

aku nak puasa kat rumah.nak sahur nak bukak puasa kat rumah.

giler tak sedih puasa kat negara orang?

berganda-ganda sebak aku tahun neh sebab semua yang aku mention kat atas tu memang takkan dapat dah.

moga Allah ganti dengan mende yang lagi baik.

Allah sentiasa ada cara untuk pujuk kau.tahu tak?