Thursday, December 5, 2013

new chapter.

forget the past,forgive everyone.

after thinking all over and over
i've made decision.the best decision hopefully.

3 previous post,aku dah padam.
ape tak sempat baca post tu?
sape suruh tak sempat.
ceh ayat bajet ade orang baca je

i want to delete all sad memory,from this blog.
tapi still tak dapat nak padam dari memori otak.
yang tu nak buat macam mana.takde pulak butang delete kat hidung ke nak tekan.

kembali kepada kehidupan yang normal.
okey separuh normal laa sebab sebelum ni pon aku bukanlah normal sangat orangnye.

maaf atas ketidakmatangan.senang sangat ikut emosi.lempang kang nak?
perlu hantar kem motivasi cara pengandalian emosi nampak gaya.

after this,please having positive thinking kema.
husnu zhon.sangka baik.
fikir yang baik,mintak yang baik,doa yang baik-baik.

lets smile.dah lama tak senyum seikhlas hati :)