Thursday, December 17, 2015

singgah kejap

exam written alhamdulillah dah habis.tinggal lagi clinical.2 dah setel.8 more to go!

aku nak tido tapi tak boleh tidur.ni mesti sebab balik exam petang tadi lepas zuhur aku bantai tidur lepas telan ubat batuk.so singgah blog kejap tengok apa jadi.

kot kot ade orang komen ke kan.kot kot ade follower baru ke.kot kot ade orang tinggal jejak ke.tapi takde pon kahkah.

sudahlah.berhenti berharap kat mende yang takkan jadi.

and let's hope and pray for something that you want to achieve.haa speaking tetibe entah betul entah tak.lantakkan.

doakan aku and the geng lulus exam please.aku dah tak larat dah nak nanges sebab exam neh T_T

tahun 2015,memang tahun menangis kot bagi aku.dah tak terkira berapa kali aku nanges tahun neh.mentally and emotionally down tu sangat sakit sebenarnya.really hurt.really.

hopefully 2016 bring smile and happiness to me.

hopefully.

dah nak tidur.kalau dalam realiti tak boleh bahagia,bahagia dalam mimpi pon jadilah.mimpi indah!



1 comments:

Anonymous said...

Setia