Monday, February 8, 2016

update

firstly,
alhamdulillah aku dah lulus final exam.terima kasih banyak-banyak kepada semua yang mendoakan kami.

second,
daripada lepas exam aku nak update blog tapi tak terupdate.makin busy pulak lepas exam tak reti duduk diam diam kat rumah kahkah

third,
aku tengah tunggu majlis konvo neh.20 februari neh sorry baru bagitahu so sape nak jadi tetamu aku seat dah penuh.kalau you all datang duduk luar dewan je okey tapi jangan lupa bawak bunga  coklat untuk I.

forth,
insyaAllah aku akan balik malaysia hujung bulan 2 neh so you all sabar okey jemput I kat klia dengan bunga manggar.okey over pulak bunga manggar tu.tak payah laa.bawak je ape2 yang enak dimakan haha

fifth,
sempena raya cina neh bila bukak fb instagram penuh dengan gambar member kahwin bertunang bagai.tahniah laaa masing-masing.happy for you allsss.aku?emmm macam ni je lah.immune dah dengan sume gambar tu.dah sampai jodoh dorang kan.jodoh aku tengah on the way laa kot haha jalan jam ke awak bila nak sampai neh

okey aku nak sambung kemas kotak kargo aku neh.kbai


0 comments: