Tuesday, May 15, 2012

...alkisah al-pathology...

alhamdulillah,
setel practical pathology
2 slide yang alhamdulillah okey
2 jar yang alhamdulillah tak susah sangat
(jujur tak suka jar jantung,tapi itu yang dapat huhu)
1 fresh speciment,congenital polycystic kidney
memang dah tak sempat nak sarung glove dah
halal jela ek pegang speciment gune tangan tanpa glove
dahla semalam turn masak.habeslaa kalau member rumah tau heheh
eh takdela.tak sempat sarung 1 tangan,tapi sempat sarung 2 jari huhu
tapi yang last slide tu,okey salah sendiri tak cakna pasal tu(frust la jugak -_-)

sebelum exam memang berdebar.nebes orang cakap
exam dijadualkan start pukul 9
tunggu punye tunggu punye tunggu
kol 11 baru dapat turn
kejap nebes,kejap tak,kejap sejuk,kejap panas,kejap tachycardia,kejap okey je
hadoi kecelaruan emosi sungguh tunggu turn exam
boleh pulak la kan nak exam tu rasa lapar yang amat
(ingat habis exam awal,maka ambil breakfast pon cukup-cukup boleh bagi tenaga sampai kol 11 je<<jangan tanya macam mana predict amount breakfast/time.depend pada individu
maka bila dah selesai exam tu,kami warga siswi gen09 pon beramai-ramai serang asean cafe kat sayeda tu ^_^
best kan makan ramai-ramai
dah macam kenduri pon ada.maka kami buat tempat tu macam restoren sendiri laa huhu


next,
practical paraitology(17/5)
practical microbiology(21/5)
doakan :)

~hari-hari makan sedap-sedap dan kenyang-kenyang,tapi ada dari kalangan saudara kita di palestin yang menahan diri dari makan untuk tempoh yang lama.Allah besar sungguh pengorbanan mereka.kita,sanggup??jom selitkan mereka dalam doa!!
~makan ramai-ramai macam kenduri,sudah.makan kat kenduri ahli Gen09,bila agaknya huhu.cepatlaa weh sape nak pecah rekod Gen09 ni??


2 comments:

Afif Fahim MD said...

haha, u start it! :D

iman_insyirah said...

errr...
boleh tapi tunggu 2016 laa huhu