Wednesday, May 9, 2012

lamanya tak update...

fuuhhhhhhh
bukan fuh melodi
fuh buang debu kat blog sebab lama tak update

dan
apabila nampak buih dah macam cyst
apabila nampak batu dijalan macam gall bladder stone
apabila nampak karpet macam familial colonic polyposis...
dan apabila masing-masing mula cakap pasal kahwin
bermakna syndrom exam bermula

ada 100 lebih jar yang perlu dihafal
bukan jar kosong
jar yang mengandungi pelbagai rupa dan bentuk speciment
jar yang ada organ bermasalah
nampak kat spleen tu warna kelabu je
tapi tiba-tiba kene describe ade greyish pink(huh??)
nampak kat heart tu warna coklat je
tapi kat desciption kata warna grayish
ke saya dah tertukar warna antara brown and gray?
dan ada puluh puluh slide under microscpe yang perlu dikenal pasti
itulah dia practical pathology
doakan kami di sini (^_^) <<comel tak??haha tibe je


~siyes rasa power spek naik.how??tak mau makan carrot yang tak dimasak huhu
~tak de dah cerita pasal lipas.sebab saya rasa makin tabah dengan lipas haha.oit lipas,kamu dengan saya sape besar??tak takut laa :p
~abaikan jela tajuk.dah habis pikio dah nak letak tajuk mende




0 comments: