Wednesday, October 20, 2010

20.10.2010

20.10.2010
tarikh ape ni??
tarikh terima pinangan ke??saya rasa kalau ade orang datang rumah masuk meminang time ni confirm kene balik semula.bukan sebab kene reject tapi sebab tak de orang kat rumah.hari ni kan orang keje
tarikh bertunang??nak bertunang macam mane nye tarikh ni orang de kelas kot.tak kan nak ponteng kelas
tarikh kahwin??mak ai umur saya baru 19 okey.terlalu mude..ohcee...
tak ade tarikh ape2 pun.tarikh hari ni je haha
noni cakap tarikh ni lagi lawa dari 10.10.2010
orang pun rasa tarikh ni macam best
dan mengharapkan sesuatu terjadi
agar tarikh ni menjadi kenangan
dan memang terjadi sesuatu
bukan se(1),tapi dua
firstly
spek kesayangan saya patah tanpa ada kesan siapa yang membuat ia patah
takpelah.memang salah diri sendiri pun salah letak
second
tiba-tiba sahaja kene jawab soalan kuiz phisiology
dan saya telah melakukan test power..ahaks~kot ye ade power
dua perkara berlaku dalam tarikh ini.ya hari ini dalam sejarah.

~post yang ke 121 bertarikh 20.10.2010.
~jika ada yang terserempak dengan saya dan memberikan senyuman,mintak maaf kalau saya tidak membalas senyuman anda kerana bukan saya buat-buat tak nampak.tapi pandangan saya blur.my spek under reconstruction huhu...

p/s : alamak,macam mane nak tengok drawing nerve and vessel time anatomy esok?macam mane nak tengok data slide time histology esok??ya Allah permudahkanlah segala urusanku...