Saturday, October 30, 2010

...entah...

~salam...

tak ade ape pon yang nak cerite
entah
rase macam nk update blog
tapi tak tahu nak update pasal pe
lebih kurang macam update blog tanpa motif la ni huhu...

pagi tadi brekfes dengan cik mek molek~macam ni ke ejaan die
fatin tukang lenyek keledek dengan gaul
pka tukang goreng
and me tukang rase a.k.a tukang makan a.k.a tukang komen
bolehlaaaaaaaaa....~sedap r gak hehe

my spek dah siap dibaiki
ade hikmah spek patah~menjaga pandangan huhu
dan membuatkan diri ini lebih berhati-hati menjaga spek
jangan letak spek merata okey seperti di bawah katil,bawah meja,dalam buku dan sebagainya
contact lens??em...tak merancang lagi untuk pakai itu


bahagia je ikan ni berenang dalam periuk
ikam masak asam pedas
special resepi niii hehe
walaupun tanpa serai,masih lagi menerima positive feedback
siap ade yang mintak resepi tuuuuu
nanti lah saya buat buku resepi kat blog
~ohcee bajet la terer masak macam chef wan nak wat buku resepi huhu


phisiology with popia simpul itu sangat bez!!
lain kali nak bawak banyak lagi popia simpul ni
macam bez lak makan sambil mengadap buku phisio


anatomy with yogurt sangat menarik!!!
belajar the eyeball sambil menguji taste bud anda eheh
~apsal gambar buku dengan makanan je neh

sorry la kalau post ni tak bermanfaat langsung...entah pape kan post ni haha...tapi nak pesan kat diri sendiri,hargailah masa terluang yang ada.utamakan ape yang lebih utama...jangan asek makan je even time study..~time tu ngantok sebenarnye.tu yang buat keje makan sambil study tu huhu...

~ayat fatin : nape maju awok masok le ning?awok belajor masok ke cuti ari tu??eheh...sekarang saya masak sedap ea fatin??nampak sangat dulu masak tak sedap kan hahaha...first year ari tu tahun percubaan untuk memasak.haruslah ade kemajuan untuk second year hehe...

~time slows down,when....

4 comments:

Is said...

sitophobia

imran said...

asam pedas pakai serai....ak still pelik lagi....hmmm~~

anwar hasif said...

btol ke pndai msak ni?
cbe bg tikus mkn dlu..tgk pe jd..haha

iman_insyirah said...

biarlaaa resepi org gne serai.bru la special nmenye :P

kalau bg tikus mkn,confirm tikus tu tmbh nasi dgn lauk 4 5 kali...sebab bagi anak org mkn pun diorang makan dgn penuh berselera...