Friday, May 13, 2011

mane pergi??

baru sekarang dapat sign in blogger neh
tengok-tengok,entry bertajuk abah.dah hilang
mane perginye??
tau tak bape banyak ATP diperlukan untuk buat 1 entry?
anda tak tahu kan.
saya pun tak tahu
tengok-tengok dah tak de entry tu.
dengan komen sekali hilang
terpaksa buat semula.
maka,adelah pengubah suaian untuk entry yang kat bawah ni.

sekarang ni,gen 09 cairo u sedang sibuk pilihan raya
semalam hari penamaan calon
luse mungkin hari mengundi
selamat mengundi semua
kalau dulu,saya tak berminat dengan undi mengundi ni
tak boleh ke lantik terus gune kuase veto,kan senang.
tapi negara kita kan negara berdemokrasi
rakyat juga berhak menyuarakan pendapat
(ohcee,dah macam masuk mode BTN je neh)
yang penting,semoga pemimpin gen 09 yang dipilih
adalah pemimpin yang terbaik
dikalangan mereka yang baik-baik :)

~mereka-mereka ini sudah sibuk dengan survey flight dan tarikh balik malaysia.saya macam mane??takpe,kita redha je huhu...
~sedang marathon tajuk phisiology of digestion.ingatkan simple je.tapi nak kuar saliva pon de mechanism die jugak.subhanallah,uniknya ciptaan Allah :)

0 comments: