Friday, May 6, 2011

pertama dan terakhir..mungkin,

first time masuk bahas,time form 2
tapi tu debate(dalam english)
orang pon tak caye macam mane boleh terlibat dalam mende neh
takde la pandai speaking sangat pon
ingat lagi tajuk dia
"homework should be abolished"
tapi tak ingat orang agree or disagree
~ni bukan kes retrograde amnesia okey
then kali ke-2 time form 3
debate gak.teacher salwa yang buat
lawan kelas sebelah
berperang gak la sekejap dengan budak kelas sebelah,perang aman la tapinye

dan hari tu,entah macam mane nerve impulse tersend involuntary movement kat tangan,tulis nama untuk bahas
~erkk..writing activity bukan involuntary rasenye
maka disitu lah saya
terpacak ditengah tengah
antara atiqah shakira dan bani
buat pertama kali masuk bahas bahasa melayu

rase macam kerje bank lak pakai kot neh hahah

usul yang dibahaskan.isu panas neh.korang memang suke bab ni kan huhu

pihak kerajaan yang menyokong penuh usul.tengok tu,senyum je cakap pasal kawen~ok men-men je

pihak pembangkang yang serius semedang~weh apsal muke kite siyes sangat neh??
 muke senyum.dalam hati tuhan je yang tahu.tachycardia tak yah cakap la.rase heart rate terlebih lebih je.siyes cakap ni.tak pernah berdebar macam tu woo.belum lawan peringkat kebangsaan lagi heh

yang penting pengalaman.biar ia jadi kenangan.nanti boleh la tunjuk kat anak cucu: "grandmother pernah masuk bahas time mude-mude dulu".hahaha...

ade rupa peguam syariah tak??maklumla ex-bakal-graduan-sarjana-muda-syariah dan undang-undang-usim ohcee...

~pengalaman yang sangat berharga
~pertama dan terakhir..mungkin,ya...mungkin,tidak...

0 comments: