Monday, May 2, 2011

...cerita lame dah expired...

sobonar ea,dah lamo eden pendam perasaan post blog ni haa huhu.dah berzaman.tapi tu lah.oleh kerana kekangan(pergh,mantap ayat)masa,yelah sibuk dengan exam nye ni haa.ditambah dengan kelas yang tak abes lagi.maka duduk la post ni lame-lame dalam draft ni haa.mintak maaf la ye kat sume follower(ade ke haha)dan sesiapa yang selalu intai-intai blog ni...

bulan april hari tu,batch gen 09 ade buat karnival bertemakan AHEAD-Awaken,1 HEart,1Aim,1Destiny.
pe??funfair??jom heboh??owh tidak.tak de mende-mende funfair ni.antara aktiviti yang ade ialah pertandingan catur,bahas,sukaneka,cake lover,cooking show,menulis artikel,post blog,bowling,video dan pes(untuk lelaki sahaja)

semangat nak sukaneka neh...bukan pertandingan rebut gula-gula okey.

kami gen 9!!~dah penat bersukaneka pun boleh dok ambek gambar dak-dak neh haisy


sape kate budak medic asek tengok buku je sampai nak tembus buku tu??kitorang pun de aktiviti luar ok :)
~geng tulip

kawan kita dah penat-penat anjurkan karnival kan,so ape lah salahnya kite sokong dengan menyertai pertandingan yang diadakan.penat memang penat,dengan nak study nye lagi.tapi peluang macam ni,bukan kite selalu dapat.lagipun apa lah sangat kalau nak dibandingkan dengan penat lelah ajk yang terlibat kan..(bukan ayat mengampu huhu)

ni pulak pertandingan cake lover.bukan pertandingan sape paling banyak makan kek,tapi pertandingan menghias kek...
dorang ni sume memang kreatif betul...

comel kan yang ni hehe...

 
dan yang ini paling saya suke :D~zie dah setuju kan nak sign contract sponsor kek kahwin untuk ai haha...
ade strawberry bersalut coklat tuu...

erkkk..ni kek sape neh??ade letak epal gedebuk atas kek gitu.tak de seni langsung~saya dan beberapa sekutu yang lain punye keje laa ni.kek ini telah selamat kami makan sebelum judges tengok.kang tak pasal menang lak kan huhu... 
haaa...part cooking show ni memang best.dorang-dorang ni memang terer masak sume.chef hotel 5 bintang boleh nanges kerana inferior woo tengok menu dorang ni.memang mantap. memang superb!!peserta perlu masak lauk,sambil direkod ke dalam video.ala-ala rancangan masakan gitu...

ni ikan masak...aaa tak ingat.masak lada kot..tak pon masak 3 rase...~bapak rajin menghias.bese tengok lauk macam ni time kenduri kawin je kan kan...

tengok je dah nampak sodap.belum rase lagi...

mak ai!dengan udang tergantung siap tembikai yang diukir lagi neh...

banyak lagi menu yang best-best tapi kamera sabotaj.time orang nak ambek gambar time tu gak la die nak abes battery.tak dapat ambek gambar,dapat rase pun jadi la huhu...

saya nak masuk pes(pre evolution soccer)catur memang tak layak la kan.nak masuk hias kek pon tangan tak berseni.maka kite take part dalam cooking show(tolong buat video je)sukaneka,tulis artikel,post blog dan bahas.alhamdulillah,4 saguhati berjaya di bawa balik hee :D~apsal 3 je neh??lagu satu sape ambek weh??

~tahniah korang,karnival batch yang best!!
~memang plan nak dapat saguhati je.kang jadi juara riak la huhu ;p

4 comments:

Abul Akmal Arif Bin Anuar said...

kek aku mana ?

iman_insyirah said...

kek anda sgt kontroversi.nti kne spam post neh

Imran said...

Uish cakap nogoghi laaa budak ni....satu laie,ado hati nak maen PES....haha

Abul Akmal Arif Bin Anuar said...

siapa sahajalah nak spam blog kau
lagipun blog kau bukan dah banyak spam di chatbox ke kahkahkah