Tuesday, May 24, 2011

mengantuk dan tidur

 

hee:D
sangat comel.
kalau budak kecik,tahan ngantok pon nampak comel

kalau nak tido tu,tido je la adik oi
tak yah nak cover-cover tahan-tahan dah.
macam akak ni..erk..

musim panas,siang lagi panjang.okey jom buat kire-kire.subuh masuk 3 lebih,maghrib lak dalam kol 6.30 lebih macam tu.so,plus minus15 jam siang,24-15=9 jam je malam.maka tidur siang lagi best sebab masa yang ada lebih lama berbanding waktu malam.eerkk..ade macam tu.

maka,sangat mujahadah nak tahan tidur lepas subuh.tidur sekejap sebelum zuhur takpe.(sekejap=15 minit bukan 2-3 jam).dan sangat bekerja keras nak tahan tidur time lepas zuhur dan asar.waktu paling kritikal pada pukul 1 atau 2 hehe..

penat memang penat.nak pulak time study week.uish memang dugaan sesangat sangat.tapi itulah pengalaman duduk negara siang lagi panjang dari malam~kenapa mesir tak buat day light saving macam tahun lepas??rasa lambat je nak tunggu malam...tapi rasa cepat je dah subuh huhu...

~esok marathon anatomy 7 pagi hingga 11.semangat semangat!!aja aja fighting!!basya!!gambatte!!pe lagi??owh perancis nye tak belajar lagi.cikgu ajar tak abes haha
~sebenarnya,kamu boleh!!sapa kata hang tak boleh habaq mai kat ceq :)

0 comments: