Wednesday, December 1, 2010

...2 kali...

huh...dah kali ke-2
dan ke-2 kali
my spek patah lagi!!!
ini dah 2 kali
kalau terjadi kali ke-3
terpaksa la saya membuat eye laser surgery
ohcee bajet berani la nak mengadap mende laser tu
em...ke nak wat contact lens ek??
tapi macam susah la
nak kene pengawasan dan penjagaan yang rapi
kang wat contact lens tapi kalau patah dua gak contact lens tu tak tau laa nak kate ape huhu :p
konklusi : jagalah mata anda.makan lobak merah banyak2

~kepada ummu athiah,tulah asek ngadap laptop je.kan dah kene pakai spek haha...welcome to the club!!
~esok exam histo and susah nak fokus tak de spek.tibe2 je rase ngantok.maka disini lah saya mengupdate blog...erkk pe kaitan nye tak de spek dengan ngantok huhu.alasaneogenesis betol...
~all the best untuk saya,untuk dia,untuk kamu dan untuk anda semua :)

8 comments:

Anonymous said...

duit jpa bagi tu memang untuk buat spek ngan simpan utk persediaan kahwin

iman_insyirah said...

wuish...yg "untuk persediaan kahwin" tu boleh ea...

Abul Akmal Arif Bin Anuar said...

kahkahkah
kenapa aku macam kenal ayat memang si anonymus itu

iman_insyirah said...

siapakah abul??nanti suruh die letak nme okey...

Abul Akmal Arif Bin Anuar said...

macam bukan memang

Abul Akmal Arif Bin Anuar said...

ayat bukan orang

Imran said...

lenkali pasang getah macam goggle punye tu...senang sket.xde patah...

iman_insyirah said...

abul,
siyes org xphm ayt melayu anda yang bhsenye tinggi neh

imran,
cadangan yg menarik