Tuesday, December 28, 2010

...keakhwatan...

sebenarnya nak komen pasal isu semasa yang terhangat di pasaran sekarang ni
isu musyrif atau isu akhawat kene kacau
sekarang ni macam makin menjadi-jadi je akhawat kene kacau
dan ini menyebabkan orang pon tak berani dah jalan sorang2 dengan hanya ditemani beg 'sadida' huhu...maka berjalanlah kami secara berjemaah
lagipun kalau orang jalan sorang,take time bila nak melintas jalan
tunggu jalan tu betul2 clean n clear dengan kenderaan baru berani lintas
dan kalau jalan dengan noni memang macam fear factor la.die main redah je jalan tuuu....sabar jela dengan hang noni oiii
eh dah tersimpang cite lak...cite pe tadi kita ek??haa ni.akhawat kene kacau...maka kepada semua akhawat dan diri sendiri,kalau nak jalan malam tu ambeklah musyrif.jadual musyrif ade kan kat rumah.jangan wat origami lak jadual musyrif tu...
dan lagi satu jangan laa jalan sorang2 even time tu tengahari dan matahari terpacak atas kepala..aaa..tapi kalau siang jalan sorang secara pecut 80km/h tak pe kan??kan??hehe...

p/s :nampaknye nak kene belajar taekwondo dari athiah ni...tulaa dulu belajar silat tak abes.kalau tak memang dah bukak kuda2 sekali dengan naga2 dah dengan dak2 arab neh.

~saya belajar dari kesilapan.tak mahu dah jalan malam sorang2...terima kasih kepada yang prihatin
~saya suka ade orang panggil saya doktor.it give me high motivation u know :)

keakhwatan adalah tajuk buku yang sedang dibaca sekarang.insyaAllah ada masa saya akan share kat post akan datang.syukran to k.sya yang bagi pinjam buku ni...

5 comments:

Sy@FizZ said...

jgn wat origami??? penah wat eeee...
(ttba rasa nk cari jadual.. mana nih???) hahah

noni mmg juara lintas jalan..

Anonymous said...

haha.drebar2 tu konfem slowdown kn kete time npk noni kan kan.hekhek

iman_insyirah said...

pka,
tampal kot jadual musyrif kt papan kenyataan rmh huhu

org tau anon ni noni...
mmg mengucap dulu la b4 lintas jln.org xblh melintas tnpa ko hakhak

Anonymous said...

yeah,renew iman tiap2 kali nk lintas jalan

sinar_islami said...

:) jgn kufur nikmat...jom minta tlg musyrif..hehe..bgi pahala..

Selamat membaca akma. Akhawat gemilang ummah terbilang...