Thursday, December 16, 2010

...sangsi...

kelmarin
time naik lif kami dengar orang tengah gerudi
kami saspek orang bawah renovate rumah
sekali keluar lif,2 3 orang pakcik kat depan pintu rumah kami
sorang pakcik pegang mesin gerudi tengah gerudi berdekatan dengan atas pintu rumah
agak sangsi disitu
tapi kalau nak fikir logik,kot ye pon nak masuk rumah kitorang
takkan gune gerudi kan.gerudi lak dinding kat atas pintu rumah
takkan nak buat lubang masuk ikut situ
isy isy isy...tak patut su'ulzhon dengan pakcik tu
tapi,dengan orang arab ni kadang2 tak boleh gak nak bersangka baik
abes tu macam mane??
apabila bertembung 2 perkara,maka tinggalkan kedua dua nya huhu...
~punye banyak point ceramah ustaz tu bagi,ini yang hang dapat time SC gabungan??isy isy..

hari ini
pakcik tu masuk rumah,masuk tandas
gerudi2 lagi
asek menggerudi je keje pakcik ni
mungkin tu memang keje die kot
kami masih lagi berhati hati
pakcik tu cakap
nak buat sambungan paip ke pe entah
~tak paham sangat kerje2 paip dan pembetungan ni
supaya air tak putus2 dah lepas ni
erkk..air kene cincang dengan pedang samurai pon memang takkan putus
okeylah pakcik
buat la ape yang patut
jangan gerudi 1 rumah sudah

~terima kasih mayat2 kerana memberi kerjasama yang baik semasa spoting exam tadi.em..oklaaa...kot...tu pon kaki dah ketar2...owh sebab winter kot.bukan sebab cuak haha
~selamat berbuka puase kepada semua yang berpuasa :)

3 comments:

Anonymous said...

hati-hati dan waspada

Anonymous said...

bila nk siap ni weh?ak tak smyg asar lg.pkcik arb niii!

iman_insyirah said...

to nymos 1:
sentiasa berhati-hati

to nymos 2:
ceq tau hang noni...sbar jap ea...