Friday, December 24, 2010

...yang dicari...

alhamdulillah
dari petang sampai hampir malam
mencari
akhirnya berjumpa jua
dengan yang berkenan di hati
biarlah tak mahal mane pun
birlah tak segah DSLR
biarlah tak berape nak branded
yang penting fungsinye ade
nak beli yang mahal-mahal
saya ni pendapatan tak seberape lagi setakat ni huhu
em...bolehlaaa daripada takde langsung kan...
atas nasihat insan yang boleh dipercayai
dia cakap kalau nak save budget
BenQ tu okey je
saya pon sependapat dengan die..cewah
yelah,saya berkenan dengan canon yang comel tu
tapi harganya pon comel la jua
kita pandang dari jauh je la ek...
kamu belajar rajin2,dah keje nanti
nak beli 1 kedai dengan tuan kedai tu pon boleh
okey! :)

p/s :yang dicari biarlah simple,biarlah sederhana.yang penting berkenan di hati,menarik di mata sendiri...ek eh..ni ayat untuk pe ek...ape yang dicari??haha...anda fikirlah sendiri...

~saya dah beli kamu BenQ,hope kamu bekerjasama dengan baik ye sebab segala barang yang saya beli sendiri saya akan sayang sampai bila-bila sebagaimana saya sayang acer-saya-yang-setiap-2-jam-akan-restart-sendiri-ni...walaupun ramai yang menasihatkan ia harus dicampak ke dalam sungai nil.owh tidak sanggup saya...

0 comments: