Saturday, December 18, 2010

...di hati ini...

musim sejuk.
kalau boleh rasa tak nak sentuh air sejuk
rasa nak basuh beras gune air panas je
tak nak pijak lantai.nak pijak carpet je
maka tak nak sentuh apa2 yang sejuk

hujung minggu
nak revise ape yang dah belajar minggu ni
tapi
bila pegang buku
erkk...kenape buku ni sejuk sangat
wat nota laa
erkk...kenape pegang pen macam pegang ais krim??sejuk!!
hah,lukis2 kat buku histo laa
erkk..kenape pegang pensel warna macam pegang air batu
macam mane ni??

sejuknye saya kat sini!!!bolehla berangan tengah duduk kat antartika jap
rasanya tahun ni macam lagi sejuk
maybe sebab faktor rumah yang tinggi 9 kaki dari paras laut kot...(tingkat 9 sebenarnye)
tertunggu tunggu ni,bila asap boleh kuar dari mulut.baru boleh berangan tengah duduk kat kutub utara hehe...

~di hati ini,hanya tuhan yang tahu...pada pendapat anda,kalau kita tulis atau beritahu sesuatu dari hati,adakah perkara itu akan sampai @ terkesan kat hati orang lain jua??ek eh..pe kes cakap pasal hati??huhu...
~pegang laptop update blog tak rase sejuk lak laptop ni..haisy..musykil2...

11 comments:

Anonymous said...

yup, tkesan kot, org len ada hati gak

Luqman Nasran said...

ahahah..rlekss..tmpt len de ag org kne ag trokss..

iman_insyirah said...

anonymous,
ayat kt entry sy mcm de ckp org len xde hati ke??eh ni bkn mrh ye.sekadar pertanyaan...

luqman,
tu lah pasalss..blom dok canadass lagi neh...

Anonymous said...

yup, org len ada hati

iman_insyirah said...

anonymous,
owh...bukan nak cakap org len xde hati
ayat saya adakah TERKESAN kat hati??
sy tahu sume org de hati,even klu die de liver cirrhosis pon
lain maksud yg nk disampaikan tu ye...
~uish dh mcm jd bahas lak neh

Anonymous said...

hati mne x terkesan..mungkin hati batu

iman_insyirah said...

yeah
betul juga tu nymos
~pnjg sgt nk tulis anonymous

Anonymous said...

nma mnja utk anonymous ialah anonenon...

Anonymous said...

anenon, nme mnje sye pulak adalah neon.

iman_insyirah said...

haisy
anonymous ni bwk geng lak
kang org tkr setting ni kang
anonenon ke,neon ke
dilarang komen
huhu

Is said...

mcm2